Nieuwe schepen, nieuw aan boord,

nieuwe routes, toppromoties ... van 1.1.17 tot 08.08.17

8 augustus 2017

Cruise Connection Press

Celebrity Cruises stelt eerste vrouwelijke kapitein aan in de Galapagos

Voor het eerst vaart een vrouw als kapitein op een cruiseschip in de Galapagos: de Ecuadoraanse Nathaly Albàn staat vanaf heden aan het roer van de recent gerenoveerde catamaran Celebrity Xploration.

Nathaly Albàn vaart al twaalf jaar in de Galapagos. Ze werkte aan boord van diverse schepen, waaronder sinds 2016, de Celebrity Xpedition, een jacht voor 100 gasten. “Toen de kans zich aanbood om Nathaly te promoten tot kapitein, was de beslissing snel genomen” zegt Lisa Lutoff-Perlo, voorzitter en CEO van Celebrity Cruises

Celebrity Cruises vaart in de Galapagos met de Celebrity Xpedition (een schip voor 100 gasten), de Celebrity Xperience (een jacht voor 48 personen) en de Celebrity Xploration (een catamaran voor 16 passagiers)..

De drie milieuvriendelijke schepen bezoeken samen 30 havens op 15 eilanden in de archipel. Gasten hebben het hele jaar door de keuze uit vaarschema’s van 7 tot 15 dagen die ze kunnen uitbreiden met een bezoek aan Quito, Cuzco en de Machu Picchu.

 

14 juli 2017

ATC Cruises

 

Venetië tot Rome

 

15 dagen I 25 aug. - 8 sept. 2017 l Holland America Line I Westerdam ****

 

Venetië - Sarande/Albanië - Argostoli - Katakolon - Nauplion - Piraeus -

Mykonos - Rhodos - Santorini - Napels – Civitavecchia

Binnenhut € 2.055

Buitenhut € 2.260

Balkonhut € 2.675

 

Andere aanbiedingen van ATC Cruises: www.atccruises.be

 

2 juli, cruisecritic.com

De 10 populairste cruiseschepen

 

Volgens de redactie van de Amerikaanse website Cruise Critic zijn dit de 10 populairste cruiseschepen van het moment.

Het valt wel op dat het bijna allemaal heel grote schepen zijn, die grotendeels in de Caraïben varen, dus allicht is men vooral afgegaan op het oordeel van de Amerikaanse passagiers.

1 Harmony of the Seas

2 Carnival Vista

3 Norwegian Escape

4 Oasis of the Seas

5 Celebrity Equinox

6 MSC Divina

7 Anthem of the Seas

8 Norwegian Breakaway

9 Celebrity Summit

10 Allure of the Seas

 

 

 

29 juni 2017

Cruise Plus

Exclusieve SUPERDEAL met Seabourn

 

Van Athene naar Barcelona met de Seabourn Odyssey * * * * * +

Athene - Hydra - zeedag - Xlendi - Valletta -- zeedag - Livorno - Portofino - Saint Raphael - Marseille - Palamos - Barcelona

23 september 2017 tot 4 oktober 2017 - 12 dagen

Seabourn Odyssey * * * * + van Seabourn

Cruise Plus-voordelen:

GRATIS vlucht naar Athene aangeboden door Cruise Plus

GRATIS vlucht vanuit Barcelona aangeboden door Cruise Plus

GRATIS transfers ter plaatse aangeboden door Cruise Plus

Fooien zijn inbegrepen

De welbekende Seabourn Cruises All-Inclusive formule

Prijs aangeboden in een Garantie Suite = Beste Koop!

EXCLUSIEF en UNIEK aanbod uitsluitend bij Cruise Plus

Extra Cruise Plus-voordeel:

Limo Service van bij u thuis (in BE) naar de luchthaven en terug

Vanaf 4.121 euro per persoon

Garantie A - Suite

 

8 mei 2017

Cruise Connection Press

Zesmaal is scheepsrecht voor Azamara Quest in Cuba

 

Azamara Club Cruises kondigt voor begin 2018 vier extra afvaarten naar Cuba aan. Deze vullen de twee cruises aan die de boetiekrederij eerder publiceerde voor het najaar 2017. De rederij speelt daarmee in op de groeiende vraag naar deze – voor de Amerikaanse markt - nieuwe bestemming. Volgens Larry Pimentel, voorzitter en CEO van Azamara Club Cruises, trekken de reizen naar Cuba zowel nieuwe als vaste klanten aan. De rederij staat bekend voor haar ‘Destination Immersion’. De afvaarten naar Cuba sluiten perfect aan bij deze bedrijfsfilosofie waarbij de klanten volop worden ondergedompeld in de rijke geschiedenis, cultuur en levensstijl van het Caraïbische eiland.

De rederij bezoekt tussen januari en maart 2018 niet alleen de hoofdstad Havana, maar ook Cienfuegos, gekend als ‘La Perla del Sur’ en Santiago de Cuba, de tweede grootste stad van het eiland. Op elk van deze bestemmingen stelt Azamara Club Cruises een waaier aan excursies voor.

De Azamara Quest biedt plaats aan 690 gasten. Het schip stelt een all-informule voor waarbij de fooien, de maaltijden en een selectie internationale bieren, wijnen, sterkedrank, koffie, thee en frisdranken in de prijs van de cruise zijn inbegrepen. Wie in een suite verblijft, geniet daarnaast van een butlerservice en gratis dineren in de specialiteitenrestaurants.

 

Voor het volledige aanbod en meer inlichtingen kan je terecht bij een reisagent en bij Cruise Connection, de generaal agent voor Azamara Club Cruises in België en het Groothertogdom Luxemburg.

 

3 april 2017

NCL cruise consultant Gabriel Miculiciu (vertaling en bewerking: cruisetips.be)

Norwegian Cruise Line vanaf vandaag Premium all-inclusive!

 

Het leven wordt alsmaar drukker, alles lijkt sneller te gaan en hectischer, met steeds meer stress… Daarom gaan we zodra we kunnen meer en meer op zoek naar een langzamer ritme, naar eenvoud en ontspanning. Zeker tijdens onze vakanties.

Norwegian Cruise Line is altijd al een vernieuwer geweest op het vlak van vakanties op zee en die vernieuwing trekt de rederij nu door, met het aanbieden van deze premium all-inclusive cruises. Vanaf vandaag moet je je geen zorgen meer maken over de factuur op het einde van je reis: alles is standaard inbegrepen.

Dus ook alle servicetoeslagen en fooien, een uitgebreide selectie eersteklas alcoholische dranken, frisdranken en flessenwater, het met talrijke awards bekroond entertainment, 24/7 casual dining met geselecteerde koffiespecialiteiten na de maaltijden, programma's voor kinderen en jongeren, moderne sportfaciliteiten enzovoort enzovoort.

 

Voor de gasten in de suites komen daar nog een internetpakket, onboardcredit en een pakket voor de specialiteitenrestaurants bij.

 

7 januari 2017

Het Laatste Nieuws

Nomad Cruise: deel je kennis aan boord

 

Deze cruise kiest het ruime sop met maximaal 150 digitale nomaden en jonge ondernemers. Ze schepen in voor twee weken en doen meerdere landen en zelfs continenten aan.Overdag hou je je aan boord bezig met netwerken, workshops volgen en kennis uitwisselen met de andere deelnemers.

De eerstvolgende cruise vertrekt op 11 mei in Colombia en vaart naar Portugal onder het motto ‘het gaat om de reis, niet om de bestemming’.

www.nomadcruise.com

 

Home > Cruisetips > Cruiseroutes > Rederijen en schepen > Riviercruises > Reportages > Nieuws >

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

copyright cruisetips.be