Tips voor je (eerste) cruise


Budget

Cruisen hoeft echt niet duur te zijn,  zeker niet als je rekening houdt met onze tips.

Cruisen tegen de beste prijs?

Lees meer >>>

Een antwoord op de 15 meest gestelde vragen van wie nog nooit heeft gecruised?

    Lees meer>>>Voor je vertrekt

Wanneer boeken: een jaar op voorhand of enkele weken voor het vertrek? Zijn je paspoort en creditkaart nog lang genoeg geldig? Moet je zelf nog vluchten en transfers of een hotelovernachting regelen of is dat inbegrepen? En hoeveel bagage ga je meenemen?

Lees meer >>>     Bestemming en seizoen

Wij zouden als eerste cruise altijd voor een dag of tien in de Caraïben kiezen, in de lente. Dan ben je meteen verslaafd. Maar een weekje op de Middellandse Zee in mei, juni of september, zal je er ook al wel van overtuigen dat cruisevakanties zalig zijn.

 Lees meer >>>


Aan boord

De meeste cruiseschepen zijn groot, heel groot. Met duizenden kajuiten, enkele restaurants, bars, bibliotheken, zwembaden, fitnessruimtes, een theater en noem maar op. Zelfs ervaren reizigers hebben het de eerste dag(en) moeilijk om zich te oriënteren.

Lees meer >>>       Rederij - schip - kajuit

Kies je voor een luxerederij of voor een budgetvriendelijke familiecruise? Voor een binnenkajuit of voor een suite met balkon? Weet dat je op hetzelfde schip, voor identiek  dezelfde cruise, tot acht keer meer betaalt, naargelang de keuze van de kajuit.

 Lees meer >>>      Cruisen & gezondheid

Het is een feit dat een rustig dagje aan zee al wonderen doet voor je lichaam, je geest en vooral je gezondheid. Een cruise van een weekje (of langer) heeft daarop vanzelfsprekend een nog veel positievere invloed. Cruisen is gezond. Maar niet voor de lijn.

            Lees meer >>>


Hier is nog plaats voor de banner van jouw bedrijf!


Heb je ook een cruisetip?

Als je cruisetips of interessante informatie wil delen met andere cruiseliefhebbers, stuur dan een mailtje naar

info@cruisetips.be

Home >      Cruiseroutes >       Rederijen en schepen >        Riviercruises >       Reportages >       Nieuws >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright: cruisetips.be