VIVA Cruises onthult programma 2025: nieuwe
themacruises en voor het eerst cruises op de DouroHoewel we nog begin 2024 zijn, heeft VIVA Cruises, de Europese specialist in riviercruises, zijn brochure voor 2025 al uitgebracht, vol met nieuwigheden. Het programma voor 2025 biedt 64 routes langs de meest geliefde rivieren van Europa, nieuwe aanleghavens en nieuwe cruises op de Douro aan boord van een gloednieuw schip, de Porto Mirante. Alle cruises voor 2025 kunnen al worden geboekt.


Nieuwe cruises op de Douro en nieuwe aanleghavens in Nederland en Frankrijk

De Porto Mirante zal een nieuw tijdperk inluiden voor VIVA Cruises. Het schip, dat in mei dit jaar wordt gedoopt, zal vanaf mei 2025 op de populaire Portugese rivier de Douro varen, van en naar Porto, met overnachtingen in deze mooie kuststad. Er wordt verder aangemeerd in o.a. Leverinho, Regua, Vega Terron en Pinhão.

 

VIVA Cruises heeft ook nieuwe aanleghavens aan het programma van 2025 toegevoegd: Lelystad, Middelburg en Bruinisse in Nederland, Braubach in Duitsland.


Nieuwe cruises langs populaire routes

Om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar korte criviercruises, zal VIVA het seizoen 2025 al openen in januari met drie schepen: VIVA ONE, VIVA TWO en de nieuwe VIVA ENJOY.

De VIVA TWO zal opnieuw op de Donau varen. Gasten kunnen nu citytrips van 5 nachten boeken van en naar Passau (Duitsland) en cruises van 5 nachten met als thema ‘misdaad’.

Naast de klassieke cruises van 11 en 15 nachten zal de VIVA TWO volgend jaar ook meer reizen met vertrek vanuit Wenen aanbieden.
De laatste nieuwkomer in de vloot, de VIVA ENJOY, die dit najaar in gebruik wordt genomen, zal in 2025 voor het eerst varen tussen Amsterdam, Boedapest en Wenen langs nieuwe 7-, 10- en 14-daagse routes, waaronder een reis doorheen de IJzeren Poort, een spectaculair kloofdal op de Donau. Bovendien biedt de VIVA ENJOY volgend jaar wellnessreizen van en naar Frankfurt aan, en ook cruises van een week van Frankfurt naar Amsterdam

 

In de toekomst wordt het aanbod uitgebreid met langere reizen op de Rhône op het cruiseschip VIVA VOYAGE van Arles naar Lyon, met een overnachting in Lyon. 


Nieuwe theatercruises en feestje in Kiel

Wegens het succes van themacruises voegt VIVA Cruises een ‘theatercruise’ toe aan het programma voor 2025. Na een renovatie volgende winter zal de SWISS RUBY voor het eerst over acht suites beschikken. Gasten zullen er zowel aan boord als aan wal geëntertaind worden tijdens een reis van een week van Düsseldorf naar Berlijn, terwijl diverse theatervoorstellingen kunnen gevolgd worden.
Voor zeilliefhebbers biedt VIVA Cruises in juni 2025 een cruise van 8 nachten aan van Berlijn naar Kiel (Duitsland) voor de Kieler Woche – het grootste zeilevenement in Europa en een van de belangrijkste ter wereld.

 

Over VIVA Cruises

VIVA Cruises, een touroperator gespecialiseerd in riviercruises, doet de mooiste bestemmingen aan van wat de Europese rivieren te bieden hebben. Met zijn moderne vloot vaart VIVA Cruises het hele jaar lang met cruises op de Rijn, Donau, Main, Moezel, Seine, Rhône en aan de Oostzeekust.

Onder het bedrijfsmotto ‘Enjoy the Moment’ maken gasten aan boord kennis met een ongedwongen levensstijl en onvergetelijke vakantiemomenten op het water. Daarbij genieten ze het VIVA All-Inclusive aanbod, waarin een uitgebreid ontbijtbuffet en overheerlijke lunch en diner, fooien en ook de hele dag lang alle drank van de barkaart en een altijd gevulde minibar in de kajuiten zijn inbegrepen.

Voor meer informatie: www.viva-cruises.com/nl

Home >      Cruisetips >     Cruiseroutes >      Rederijen en schepen >      Riviercruises >        Reportages >        Nieuws >


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

copyright cruisetips.be